Måste man anlita fastighetsmäklare vid kontraktskrivning

Svaret är att det inte finns några krav på att anlita en mäklare, men det underlättar. Trygghet är viktigt när man kanske gör sitt livs största affär. Att anlita Kontraktskrivning.se känns tryggare för alla parter då de vet att hela processen med köpet går rätt till. Fastighetsmäklare i Sverige har utbildningskrav och krav på ansvarsförsäkringar.

Fastighetsmäklare i Sverige står under tillsyn av Fastighetsmäklarinspektionen och är oftast med i intresseorganisationerna Fastighetsmäklarförbundet (FMF) eller Mäklarsamfundet. Det är dock inget krav på att vara med i en organisation, men här får mäklaren vidareutbildning och har tillgång till juridisk kompetens. På Kontraktskrivning.se är fastighetsmäklarna registrerade hos FMI och medlemmar i intresseorganisationerna och vi kan hjälpa dig på bästa sätt som valt att sälja bostadsrätt, villa eller tomt själv i Stockholm.

Anlita en bra mäklare i Stockholm – Högalidsmäklarna

Innan du som säljare har kommit till steget för kontraktskrivning är det många moment du kan få göra själv i de fall du inte anlitar en fastighetsmäklare och Kontraktskrivning.se. De flesta säljare idag känner att de inte har tid, ork eller kunskap för att genomföra affären helt själva. Säljarna upplever oftast det som tryggast, enklast och prisvärt att anlita en fastighetsmäklare som Högalidsmäklarna i Stockholm genom hela försäljningsprocessen. Vi tar punkterna en gång till för säkerhets skull, dvs anlita Högalidsmäklarna för kontraktsskrivning för att det är:

  1. tryggt
  2. enkelt
  3. prisvärt
Till startsidan